Forside | Kundeservice | Forbrugsforeningen | Nyhedsbreve | Gratis fragt ved kr. 500 - gratis ombytning - nem retur
Accessories:
- Huer mm
- Tørklæder
- Strømper
- Bælter
- Sko
   
Designer outlet
- Sommer
- Overtøj
- Jakker
- Strik
- Kjoler
- Toppe
- T-shirts
- Skjorter
- Bluser
- Nederdele
- Buksedragter
- Jeans
- Bukser
- Sweats
- Træning
         
Make-up
Duftlys
Gavekort
Hosbjerg Penn&Ink N.Y Einstakt Blue Sportswear Superdry Black Lily Önling Mads Nørgaard Rabens Saloner Maison Scotch Tusnelda Bloch Moshi moshi mind Part Two Etc Etc The Hip Tee Mille Rostock Kjær Weis Stylesnob Dear Denier Becksöndergaard Markberg Nailstation
Gratis levering
Ordrer på mindst kr. 500 sendes fragtfrit med mindre det kun er udsalgsvarer. Ved ordrer til udlandet betaler du selv for forsendelsen.

Leveringstid
Leveringstid 2-5 dage og sendes med Postnord. Send os en email, hvis det haster ekstra med din ordre. Pakker til danske adresser sendes som forsikret pakke uden omdeling.

Gratis ombytning
Skriv på fakturaen, hvad du ønsker ombyttet til, og brug den returpakkeseddel der er vedlagt, så betaler vi fragten til webshoppen og tilbage til dig med den ombyttede vare. - Vi retter faktura og evt betaling, og sender en ny returpakkeseddel med.

Returvarer
Der er 14 dages fuld returret på varer købt i webshoppen regnet fra modtagelsestidspunktet, såfremt varen returneres ubrugt og i samme stand som havde du prøvet varen i et prøverum, og såfremt der medsendes en faktura på varen. Hvis du har betalt for fragt på ordren, og returnerer hele ordren, får du din fragt tilbage. Returnerer du en del af ordren, hæfter du selv for fragten.

Returfragt
Vi vedlægger en returpakkeseddel, det koster dig kr. 39 at bruge den, vi trækker beløbet i forbindelse med returvaren. Er din faktura på kr. 1500 eller mere er returfragten gratis.


Returvarer sendes til
Lygums.dk
Mortenstrupvej 25,
2970 Hørsholm
0 varer i kurven.
Pris totalDKK 0,-
Se din bestilling
Du er ikke logget ind
log ind
Ny bruger